Frontpage extensies

Op deze pagina vindt u alle informatie over het uploaden via Microsoft Frontpage.

Enabling / Disabling FrontPage Extensies

Log in in uw beheer paneel en klik op "FrontPage Extensions"
U ziet een tabel zoals op de afbeelding hieronder:

FrontPage extensies staan standaard uit geschakeld.
Om de Frontpage extensies aan te zetten moet u uw wachtwoord invoeren en vervolgens op "Enable" klikken. De pagina wort nu herladen en de status staat nu op "Enabled."
Om de extensies uit te zetten herhaald u deze procedure.

Upload met MS FrontPage

FrontPage 98
Maak verbinding met internet. Open uw FrontPage Web. Vanuit de File/bestand menu,
selecteer "Publish FrontPage Web / publiceer web."

Noot: FrontPage kan zo geconfigureerd worden zodat hij enkel de gewijzigde bestanden upload. Selecteer deze optie.

Selecteer de host waar u naar toe wilt uploaden.
Als het uw eerste keer is dat u uw website upoad klik dan op "More webs... / meer webs..."

• Type uw domeinnaam in zoals in de afbeelding hierboven en klik "OK."
  • Gebruik altijd WWW in uw domeinnaam.
  • Laat de "FTP Server Name" box leeg.
  • Laat "Directory To Publish" leeg tenzij u wenst elders te uploaden.
  • klik "Next./Volgende." U wordt gevraagd uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.
  • Klik "OK." Uw website wordt geupload.

FrontPage 2000

• Maak verbinding met internet.
  • Open uw FrontPage Web.
  • Vanuit de File/bestand menu, selecteer "Publish FrontPage Web... / publiceer web..."
  • Type uw domeinnaam in zoals hieronder in de afbeelding.
  • Klik "Publish. / Publiceer."
  • Gebruik altijd WWW in uw domeinnaam.

Noot: FrontPage kan zo geconfigureerd worden zodat hij enkel de gewijzigde bestanden upload. Selecteer deze optie.

• Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  • Klik "OK." FrontPage vraagt u de bestanden over te schrijven
  • Klik "Yes. / Ja." Nadat de bestanden zijn geupoad ziet u de volgende window.
  • Klik op de link om uw website te bekijken.

FrontPage 2002
FrontPage 2002 is vrijwel hetzelfde als Frontpage 2000.