Site statistieken

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u uw statisieken kunt bekijken.

Controleer diskruimte en dataverkeer

Om uw diskruimte en dataverkeer verbruik te controleren gaat u naar de "Statistics"
link in uw beheerpaneel. Bovenaan uw scherm ziet u de volgende tabel:

De getallen in deze tabellen gaan uit van MB's. 1 GB is 1024MB.
De bovenste tabel geeft u de diskruimte en datverkeer informatie per domein. De 2e tabel
geeft u de totale overzicht van uw diskruimte en dataverkeer van uw account.
Het totale verbruik is altijd meer dan de bovenste tabel. Dit heeft te maken met het verbruik
van uw SQL en e-mail bestanden.

Toegang tot de System Logs

Bovenaan uw pagina staan drie links "Backed up Apache Logs," "Apache Usage Log," en "Apache Error Log."

Backed up Apache Logs
Door te klikken op de "Backed up Apache Logs" link gaat u naar de File Manager scherm.
U ziet hier een lijst met .tar.gz bestanden hernoemd naar uw domein/subdomein en maand.
Voorbeeld:

Hierboven zien we de backups van de maand April. Klik op een bestandnaam van de backup om hem te downloaden naar uw harddisk.

Noot:
De Log files kunt u niet verwijderen!
Apache Usage and Error Logs

Apache usage and error logs kunt u bekijken door op "Apache Usage Log" of "Apache Error Log" link te klikken.
De raw logs verschijnen in een lange tekst box zoals hieronder:

De bovenstaande afbeelding is een voorbeeld van een error log. Door deze error logs te bekijken kunt u zelf een hoop problemen zelf oplossen. Bijde logs (usage en error) worden een maand bewaard en worden opgeslagen in de map /home/domain.com/logs

Account informatie bekijken

De main Statistics menu geeft u alle informatie over uw account. In de linkertabel staat de beshrijving, in de midelste tabel staat wat u inmiddels verbruikt en in de laatse tabel staan de waardes die u maximaal mag verbruiken.

Waneer uw account het dataverkeer overschrijdt, krijgt u automatisch een melding per email.U dient dan contact met ons op te nemen om uw dataverkeer te upgraden.

The information in this table is self-explanatory and will not be discussed in depth. If you haven't done so already, please set your current e-mail address in the "Email" field and click "Save."

Webalizer Statistieken

Om een uitgebreid overzicht te krijgen over uw datverkeer en bezoeken kunt u gebruik maken van Webalizer. Houdt u er rekening mee dat Webalizer pas 24 uur na uw domeinmaam registratie actief is.